Real Madrid spiller sig videre med heldig sejr over PSG

03/11/2015

Real Madrid sneg sig med hiv og sving videre fra gruppe A i Champions League, da Real hjemme besejrede Paris Saint-Germain 1-0.

Det franske hold var ellers dominerende i et opgør, hvor Angel Di Maria spillede en stor kamp for PSG, men Nachos scoring i første halvleg blev den eneste i opgøret.

Det betyder, at Real Madrid topper gruppen med 10 point, mens hverken Shakhtar Donetsk eller Malmö FF kan hente spanierne. PSG ligger på andenpladsen med syv point og kan endnu ikke fejre at være videre.

Det første opgør mellem klubberne endte 0-0 i Paris for 14 dage siden, og Real måtte stadig undvære de skadede Gareth Bale og Karim Benzema, mens James Rodriguez startede på bænken.

Paris Saint-Germain lagde ud med at presse hjemmeholdet i et opgør, hvor der var set frem til, at Angel Di Maria vendte tilbage til klubben. Argentineren rejste sidste år til Manchester United, før argentineren i sommer skiftede til PSG.

Gæsterne pressede på fra start og sad generelt på spillet i første halvleg. Efter blot 17 minutter blev PSG dog tvunget til at skifte Marco Verratti ud med en skade, og han blev erstattet af unge Adrien Rabiot.

Kort efter var det Real Madrids tur til at foretage en udskiftning på grund af en skade, da Marcelo måtte humpe ud og blev afløst af Nacho.

Det skulle vise sig at være et genialt indhop, for Nacho havde blot været på banen i få minutter, før han bragte Real Madrid foran 1-0.

Thiago Silva rettede et langskud fra Toni Kroos af, og bolden endte i venstre side, hvor Nacho fra en særdeles spids vinkel flugtede den i mål med en heldig drømmescoring.

Minuttet efter var det så indskiftede Rabiot, der hamrede bolden på stolpen for PSG, som efter scoringen var farlige i en chancerig første halvleg, hvor også Zlatan Ibrahimovic kunne have scoret.

I overtiden lagde Di Maria en fantastisk aflevering og spillede Edinson Cavani helt fri, men Cavani fumlede, og Real gik til pause foran 1-0, hvilket spanierne kunne være lettede over, for PSG var dominerende i boldbesiddelse og forsøg på mål.

Isco forsøgte sig fra distancen efter 56 minutter, men det var stadig PSG, der var dominerende anført af Di Maria, som hele tiden gav Real Madrid problemer.

Lucas Vazquez erstattede Jese med en halv time igen.

PSG forsøgte at finde åbninger, men omstillinger gjorde også hjemmeholdet farlige og lurende på muligheder, som trætheden begyndte at snige sig ind.

Med ti minutter igen kunne Kroos med et langskud have øget føringen, men Angel Di Maria stjal billedet igen, da han få minutter før tid bankede bolden på overliggeren efter et direkte frispark.

Shakhtar Donetsk tog imod Malmö FF i gruppens andet opgør, og det endte med en afstraffelse af svenskerne, som blev besejret 4-0 af ukrainerne.