Real Madrid-stjernes VM-drøm hænger i tynd tråd

Det blev en dyr venskabskamp for Tyskland, som fredag spillede 1-1 ude mod Italien. Tyskernes midtbanespiller Sami Khedira måtte lade sig udskifte med en knæskade, og den har vist sig at være alvorlig.

Real Madrid-stjernen har pådraget sig en korsbåndsskade i højre knæ, som vil holde ham ude i et halvt års tid.

Det var i et sammenstød med Juventus-spilleren Andrea Pirlo, at Khedira kom til skade. 26-årige Khedira blev udskiftet efter 67 minutter og står nu foran en operation.

- Han er nødt til at blive opereret, men vi håber, at han kan være fit i tide til VM-slutrunden, siger den tyske landsholdslæge Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt til det tyske fodboldforbunds hjemmeside.

Tyskland møder England på tirsdag i en anden venskabskamp, og i kampen på Wembley må landstræner Joachim Löw finde en anden løsning end Khedira på den centrale midtbane.

- Det er et bittert tilbageslag for Sami. Men han tænker altid positivt, og det er grunden til, at jeg er optimistisk i forhold til, at han kan nå at blive klar igen, inden VM begynder, siger Joachim Löw.

Skaden til Khedira betyder med sikkerhed også, at Khedira misser de kommende Champions League-kampe for Real Madrid, hvor holdet blandt andet skal en tur til Parken og møde FC København i december.

/ritzau/

Dagens Gossip