Real Madrid-træner har kørt Ronaldo for hårdt

Der gik sandsynligvis et gys gennem mange Real Madrid-fans, da superstjernen Cristiano Ronaldo onsdag aften forlod banen mod Villarreal.

Portugiseren tog sig til baglåret i slutfasen, og madrilenerne måtte fuldføre opgøret med ti spillere, eftersom træner Zinedine Zidane havde brugt alle sine tre indskiftninger.

Trods Ronaldos baglårsproblemer regner Zinedine Zidane alligevel med, at han har sin største stjerne til rådighed i sæsonens afgørende kampe i den spanske liga og Champions League.

- Han fik en forskrækkelse, men jeg tror ikke, at det er alvorligt. Nu må vi se torsdag, hvad det er.

- Jeg er mere rolig nu, end da jeg så ham forlade banen, siger Zidane efter 3-0-sejren over Villarreal.

Franskmanden erkender dog, at han har kørt Ronaldo for hårdt. Med undtagelse af et enkelt minut har portugiseren spillet alle sæsonens 43 kampe i den spanske liga og Champions League til ende.

- Når man har en spiller som Ronaldo, så er det ikke altid nødvendigt, at han spiller alle kampe og minutter, siger Zidane.

Torsdag eftermiddag kom Cristiano Ronaldo selv med en beroligende melding til Real Madrids fans på det sociale medie Instagram. Portugiseren lagde et billede op af sig selv og føjede til, at "alt er godt".

Med fire spillerunder tilbage af den spanske liga er Real Madrid et point efter førerholdet fra FC Barcelona.

I Champions League er madrilenerne nået frem til semifinalerne, hvor Manchester City venter over to kampe.

/ritzau/AFP

Dagens Gossip