Real Madrid-træner kritiserer defensiven

Real Madrid har sluppet et enkelt mål ind i hver af de seneste opgør i den spanske liga, mens danske FC København ikke formåede at score i Champions League-opgøret på Estadio Santiago Bernabéu onsdag aften.

Men alligevel er træner Carlo Ancelotti ikke tilfreds med netop de defensive dyder hos sit dyrt betalte mandskab. Problemt er ikke offensiven, der mangler småskadede Gareth Bale og strategen Mesut Özil, der er solgt til Arsenal.

- Jeg mener ikke, vi har brug for Özil, for vi har rigtig gode spillere oppe foran. Det er ikke problemet. Problemet er balancen på holdet. Vi indkasserer alt for mange mål. For et hold af Real Madrids standard, er det alt for meget at indkassere otte mål. siger Carlo Ancelotti med henvisning til de otte mål, kongeklubben har lukket ind i alle turneringens kampe hidtil. Real Madrid rejser lørdag til Levante for at revanchere sidste weekends smertelige nederlag til lokalrivalerne fra Atletico Madrid. Men Real Madrid-træneren kunne på pressemødet inden kampen fortælle, at det igen bliver uden rekordindkøbet Gareth Bale, der i frustration må pleje en skade.

Real Madrid indtager inden weekendens kampe en placering som nummer tre i den spanske liga med 16 point efter syv kampe. Barcelona og Atletico Madrid fører rækken med 21 point hver efter syv sejre i syv kampe. Barcelona møder lørdag Valladolid hjemme, mens Atletico Madrid søndag tager imod Celta Vigo.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip