Real Madrid-træner: Uhyre vanskeligt at forstærke Real

Skrevet af admin

22/06/2015

Mest læste i dag

Real Madrid er kendt for at købe de dyreste og bedste spillere, men klubbens nye cheftræner slår fast, at det er noget nær umuligt at forstærke klubbens trup af stjernespillere.

- Lad mig sige, at det er uhyre vanskeligt at forstærke det nuværende Real Madrid-hold, siger Rafael Benitez i et interview på klubbens hjemmeside.

Cheftræneren bekræfter i interviewet, at der vil komme nye spillere til klubben før den kommende sæson, og han nævner i den henseende også spillerne Danilo og Casemiro, som Real Madrid allerede har hentet.

Den brasilianske højre back Danilo blev hentet i Porto for 31,5 millioner euro (ca. 235 millioner kroner), før Benitez afløste Carlo Ancelotti, og den brasilianske midtbanespiller Casemiro vender tilbage fra et lejeophold hos Porto.

Der hviler et stort pres på Rafa Benitez, da forventningerne i Real Madrid er, at han leverer titler med det samme, og spanieren virker indforstået med disse krav.

- Dette hold har vundet alt og har tidligere vist, hvilket niveau det har. Alle fans kan slappe af i bevidstheden om, at dette hold opfylde det niveau, som er krævet af denne klub, siger Benitez.

En af opgaverne for Benitez bliver at holde styr på alle stjernespillerne og motivere de store navne i truppen, hvilket har været en af begrundelserne for, at klubpræsident Florentino Perez valgte Benitez til at stå i spidsen for stjernerne.

Skriverier om Gareth Bale og Cristiano Ronaldos forskellige ønsker og krav til bestemte pladser på holdet har fyldt en del i diverse spanske medier, men også her er Benitez afslappet.

- I modsætning til, hvad der er blevet sagt, så er der ingen spillere, der kræver at spille her eller der. En af årsagerne er, at vi endnu ikke har valgt det foretrukne spilsystem, som vil få det bedste frem i hver enkelt spiller, siger Benitez.

/ritzau/