Real Madrid vinder hektisk topkamp over Celta Vigo

24/10/2015

Real Madrid satte sig alene på førstepladsen i den spanske Primera Division, da topkampen ude mod Celta Vigo blev vundet 3-1.

Det betyder, at Real Madrid er alene i front i ligaen med 21 point, mens Celta Vigo forbliver på andenpladsen med 18 point ligesom Barcelona, som først spiller søndag.

Daniel Wass var igen med fra start hos Celta Vigo, som har imponeret i denne sæson, hvilket overraskende har sendt mandskabet fra Galicien op blandt topholdene i den bedste spanske række.

Kampen blev lukket til 3-1 i de døende sekunder, da Marcelo scorede for Real Madrid, efter at kampen pludselig var blevet spændende med Celta Vigos reducering kort før tid.

Hjemmeholdet kom skidt fra start, da Cristiano Ronaldo allerede lynede efter otte minutters spil.

Lucas Vazquez strøg igennem i venstre side og splittede Celta Vigos forsvar med en pasning, hvorefter Ronaldo sikkert bragte Real Madrid foran.

Real Madrid er ramt af en række skader i øjeblikket hos profiler. Luka Modric var tilbage, ligesom Sergio Ramos også var blevet klar, mens Karim Benzema, Gareth Bale og James Rodriquez stadig er ude.

Men Real kunne uden de tre verdensstjerner, og det blev 2-0 efter 23 minutter, da Jese fandt en helt fri Danilo i højre side, og højre backen havde rigeligt med tid og plads til at øge føringen.

Efter en halv time forsøgt Daniel Wass sig med et direkte frispark, som lige akkurat blev sendt til hjørnespark af Keylor Navas.

Det blev kickstarten på et afsluttende kvarter, hvor Celta Vigo pressede på og flere gange var tæt på en reducering, så Navas i Real Madrid-målet måtte præstere klasseredninger.

Gustavo Daniel Cabra måtte forlade banen efter pausen, da han modtog sit andet gule kort. Det betød, at Celta Vigo med en mand i undertal måtte foretage en taktisk udskiftning, som gik ud over Daniel Wass.

Danskeren blev erstattet af Nemanja Radoja efter 67 minutter, hvor missionen nu så vanskelig ud for hjemmeholdet.

Med 20 minutter igen var reduceringen tæt på ved Duran Nolito, men forsøget blev reddet på stregen af Real Madrids Marcelo.

Celta Vigo pakkede sig dog ikke ned for at sikre et hæderligt nederlag, men forsøgte at ændre slagets gang, og med fem minutter igen reducerede Nolito så med et drømmemål, da han på et brag af et langskud scorede langt ude fra.

I de sidste sekunder sikrede Marcelo så slutresultatet med en flad scoring.

Barcelona tager søndag imod Eibar, mens Atlético Madrid og Valencia mødes.