Real Madrid vinder og holder presset på frontduo

19/10/2013

Real Madrid har i øjeblikket ikke råd til at smide point i Primera Division, hvor FC Barcelona og Atlético Madrid er stukket af med lutter sejre efter otte spillerunder

Derfor var Real Madrids 2-0-hjemmesejr lørdag over Malaga også yderst vigtig. Afstanden til frontduoen er nu nede på to point, inden at Barcelona og Atlético Madrid senere på aftenen skal i aktion.

Men Real Madrid skulle kæmpe for sejren mod Malaga. Først efter pausen fik værterne overlistet en meget velspillende Willy Caballero i Malagas mål.

Real Madrids kantspiller Angel Di Maria fik i første minut af anden halvleg sendt et indlæg af sted, og det kunne Cristiano Ronaldos hoved lige præcis ikke komme frem til.

I stedet for fløj bolden videre og i mål. Til stor glæde for den ene argentiner, Angel Di Maria, og til stor ærgrelse for en anden argentiner, nemlig Willy Caballero.

Han havde inden da ellers stået fremragende og blandt andet forhindret Ronaldo i at score i første halvleg.

Caballero fortsatte - bortset fra det ene mål - stilen i anden halvleg, og selv Real Madrid-spillerne måtte i slutfasen klappe målmanden på skulderen i anerkendelse af den flotte, men forgæves, præstation.

Kort før slutfløjt scorede Ronaldo til 2-0 på et straffespark, som indskiftede Gareth Bale havde fremtvunget.

Sejren var Real Madrids syvende i ni ligakampe i denne sæson, men så længe at Barcelona og Atlético Madrid kun vinder, er presset på træner Carlo Ancelottis mandskab stort.

Barcelona og Atlético Madrid kan trække fra senere lørdag aften. Barcelona gæster bundholdet Osasuna, mens midterholdet Espanyol får besøg af Atletico Madrid.