Real Madrid ydmygede Stephan Andersen og Betis

18/01/2014

Bundholdet Real Betis med Stephan Andersen på mål kunne lørdag eftermiddag intet stille op mod mægtige Real Madrid, der kunne rejse fra Sevilla med en overbevisende 5-0 sejr.

Den danske landsholdsmålmand blev passeret allerede efter 10 minutter, da den nykårede Ballon d'Or-vinder Cristiano Ronaldo hamrede bolden i målhjørnet langt uden for feltet.

Efter et kvarter passerede endnu en verdensstjerne Stephan Andersen.

På kanten af feltet sparkede waliseren Gareth Bale et frispark over muren, og den danske keeper kunne ikke andet end at se forstenet på, mens bolden røg i nettet.

Før pausen scorede den hårdt kritiserede franskmand Karim Benzema til 3-0.

I anden halvleg fik uoplagte Betis sat en lille prop i, men alligevel lykkedes det argentineren Angel Di Maria at score til 4-0.

I kampens slutminutter lykkedes det den unge angriber Alvaro Morata at score kampens sidste mål til slutresultatet 5-0.

Real Madrid springer dermed forbi lokalrivalerne Atlético Madrid på La Ligas andenplads.

Real Madrid, Barcelona og Atlético Madrid står alle noteret for 50 point, men de to sidstnævnte har spillet en kamp mindre end Real Madrid.

Real Betis ligger håbløst sidst med blot 11 point efter 20 kampe.