Real Madrids nye træner får frustrerende debut

18/07/2015

Den nye mand i Real Madrids cheftrænerstol, Rafael Benitez, måtte lide nederlag i sin første kamp i sæsonoptakten.

Foran næsten 81.000 tilskuere på Melbourne Cricket Ground tabte madrilenerne til AS Roma efter straffesparkskonkurrence i træningsturneringen International Champions Cup.

Straffesparkskonkurrencen vandt Roma 7-6. Roma-målmand Morgan De Sanctis reddede det forsøg fra Lucas Vazquez, som blev kampens sidste.

Det var også italienerne, som var bedst i første halvleg. Daniele De Rossi ramte således overliggeren efter kun tre minutter.

Real Madrid-målmand Keylor Navas måtte også levere en uhyre fin redning efter en halv time. Her var det et hjørnespark fra Francesco Totti, som blev farligt inde foran mål, hvor Salih Ucan var tæt på at score.

Waliseren Gareth Bale misbrugte et par chancer for Real Madrid, det samme gjorde franskmanden Karim Benzema, da han havde afløst Cristiano Ronaldo efter pausen.

Det norske stortalent Martin Ødegaard var for første gang i startopstillingen på Real Madrids bedste hold. Nordmanden spillede på det sikre og gjorde ikke større væsen af sig.

Roma skal møde Manchester City i turneringens næste kamp på tirsdag.