Real Madrids træner glad for FCK-triumf

Carlo Ancelotti var ikke nødvendigvis en glad mand. Men han var tilfreds med resultatet, da Real Madrid kunne trække sig ud af opgøret mod Galatasaray med tenniscifrene 1-6.

Udfaldet af mødet mellem de to hold var eklatant anderledes end i fjor, hvor tyrkerne i kvartfinalen vandt hjemme med 3-2 over kongeklubben. Men ydmygelsen var ikke efter fortjeneste, lød det ærligt fra Ancelotti efter kampen i Istanbul.

- Det første mål ændrede alt. Vi kunne spille på kontra og med Ronaldo og Benzema i front, har vi det våben, der skal til.

- Resultatet var dog ikke helt korrekt. Galatasaray var bedre end os i 1. halvleg, vurderede den italienske mestertræner efter kampen.

Med en storsejr topper Real Madrid gruppe B. Ikke mindst fordi FC København lykkedes med at få et point i opgøret mod Juventus. Og det huede i høj grad Ancelotti, som udtrykker respekt for de danske mestre.

- Det var et godt resultat for os i København. Men i Champions League skal man som udgangspunkt have respekt for enhver modstander, og det har vi også, lød det diplomatisk fra den relativt nybagte Real-træner.

Ifølge Ancelotti er Real stadig i en proces, hvor man arbejder med at justere spidskompetencer og koordination på banen.

- Midtbanen arbejdede hårdere og med større opmærksomhed end i de første kampen i ligaen. Defensivt var det en del bedre, mener Ancelotti, som lod 750 mio. kr. indkøbet Gareth Bale starte på bænken.

 FCK møder Real Madrid 2. oktober i den spanske hovedstad.

Dagens Gossip