Real-præsident sender Mourinho til Chelsea

Spekulationerne om, hvor José Mourinho skal fortsætte som træner efter Real Madrid, har længe rettet sig mod, at Chelsea er portugiserens næste destination. Men endnu er intet officielt.

Præsidenten i Real Madrid Florentino Perez lægger nu endnu en sten på det bjerg af antydninger om Mourinhos fremtidige arbejdsplads ved at udtale til Sky Sports, at denne sæsons Real-træner bestemt vender tilbage til Chelsea.

Den 50-årige Mourinho havde fire vellykkede år i Chelsea fra 2004, hvor det blev til to engelske titler og tre pokaltitler. Derfra tog han til Inter i Italien, som han vandt Champions League sammen med, og efter skiftet til Real Madrid blev han en populær skikkelse i den spanske hovedstad, da det i 2012 lykkedes at vriste det spanske mesterskab fra ærkerivalerne fra Barcelona.

Nu er det blevet hverdag igen for Mourinho. Barcelona er atter mester, og lørdag sagde portugiseren farvel til Real før tid efter gensidig overenskomst, som det hedder, da Madrid-holdet lukkede sæsonen med en 4-2 sejr over Osasuna.

At fremtiden ligger i Chelsea for Mourinho mener også portugiseren Ricardo Cavalho, der selv kom til Chelsea sammen med Mourinho i 2004 og også var sammen med træneren i Real Madrid. Han fortsætter selv i Monaco, men lægger ikke skjul på, at hans hjerte stadig banker for Chelsea. Og han håber, at klubben vil komme på titelkurs igen med Mourinho ved roret.

- De vandt UEFA Cup'en i denne sæson, men Premier League-titlen er vigtig. Om to eller tre år er jeg sikker på, at de kan vinde den igen, men også i hans første år vil han kunne tage titlen. Da vi tog til klubben i 2004, vandt han i sit første år. Og det kan han gøre igen, siger Carvalho om Mourinhos fremtid i Chelsea.

Der altså ikke er officiel endnu.

Dagens Gossip