Real-præsident: Vi har ikke brudt regler

Real Madrid anerkender ikke, at klubben skulle have brudt nogle regler i forbindelse med brugen af Denis Cheryshev i onsdagens pokalkamp mod Cadiz.

- Karantænen til Cheryshev, da han spillede i Villarreal, er ikke gældende efter vores mening, da ingen har underrettet spilleren, sagde Real Madrids præsident, Florentino Perez, torsdag aften ved et pressemøde i den spanske storklub.

Han henviser dermed til, at Real Madrid ikke var gjort opmærksom på, at den russiske spiller reelt havde karantæne fra sin tid i Villarreal.

Real Madrid vandt onsdag 3-1 over Cadiz fra den tredjebedste række i den spanske Copa del Rey. Her scorede Cheryshev det første mål i kampen.

Torsdag var historien så, at Real Madrid kunne være på vej mod en udelukkelse fra turneringen for at have brugt Cheryshev ulovligt, da han fra sin tid i Villarreal havde samlet nok gule kort sammen til en spilledags karantæne.

Cadiz protesterede officielt torsdag og oplyste, at man havde indberettet sagen for det spanske fodboldforbund, der nu skal tage stilling til det videre forløb.

Real Madrid skiftede den russiske spiller ud, da man blev klar over situationen i kampens hede, hvor historien spredte sig på stadion.

- Real Madrid vidste ikke noget om det, da vi ikke havde fået noget at vide af spilleren, Villarreal eller forbundet.

- Det er en komplet ny situation for os. Normalt, når en spiller har en sanktion, så er de altid blevet underrettet. Vi har ingen grund til at tvivle på Cheryshev, da det vil være absurd, hvis han har spillet vel vidende, at han havde karantæne, lød det fra Perez.

Kampene i Copa Del Rey afvikles over to kampe, men det er stadig et åbent spørgsmål, hvorvidt der skal spilles en returkamp i Madrid i pokalturneringen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip