Real-spillere i krisemøde før FCK-kamp

Det er ikke kun de spanske medier, der har trykket på krise-knappen i Real Madrid.

Real-spillerne mener tydeligvis også, at der er store problemer efter 0-1 nederlaget til Atlético de Madrid i lørdags og en kneben 2-1 sejr over Elche i sidste uge.

De to store spanske sportsaviser AS og Marca skriver tirsdag, at en samlet Real-trup krævede et krisemøde med Carlo Ancelotti før mandagens træning.

Sent mandag aften havde Real Madrid-præsident Florentino Pérez så også et hastemøde med Ancelotti, og der har tydeligvis været behov for alle parter at få talt ud om tingene.

Spillernes kritik var ikke så meget rettet mod Ancelotti men mere internt. Især var der tydelige diskussioner mellem Pepe og Karim Benzema i løbet af Atlético-kampen, hvor også Arbeloa var involveret i nogle interne skænderier.

Pepe undskyldte ifølge AS på mødet sin ophidsede tilstand og kritik af holdkammeraten Benzema.

Det var de to anførere Iker Casillas og Sergio Ramos, der førte ordet på mødet, og Ramos gjorde det klart, at den eneste der kan være sin indsats bekendt i denne sæson, er Cristiano Ronaldo. Resten skal arbejde hårdere og højne niveauet.

Spillerne var også enige i, at der skulle leveres en fokuseret og stærk indsats mod FC København onsdag og Levante i weekenden, så der kunne komme ro på, og trykket udefra også kunne tages lidt af.

Der forventes en del ændringer på Real Madrid-holdet mod FCK i forhold til lørdagens nederlag. Iker Casillas erstatter Diego Lopez i målet, Raphael Varane kan afløse Pepe, Luka Modric afløser sandsynligvis Sami Khedira, Gareth Bale kommer ind på højrekanten i stedet for Angel Di Maria.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip