Real-træner bekræfter forhandlinger med Bale

Transferrekorden rykker tættere på: Tottenham og Real Madrid er i reelle forhandlinger om Gareth Bale.Gareth Bale ser alligevel ud til at få sin drøm opfyldt om at skifte fra en klub lige uden for det gode selskab i Premier Leagues absolutte top til en af verdens mest berømmede fodboldmastodonter.

Real Madrid træner Carlo Ancelotti bekræfter nu, at der er forhandlinger i gang med Tottenham om en Bale-handel. En transfer, der forventes at blive verdens hidtil største, hvis den bliver en realitet.

- Det er svært at tale om Bale, for i øjeblikket er han ikke en Real Madrid-spiller. Jeg mener, at klubberne taler sammen for at finde en løsning, og vi må se, hvad der sker, sagde Carlo Ancelotti i forbindelse med et pressemøde under Real Madrids træningslejr i Los Angeles.

Ancelotti afviser trods rygter om det modsatte, at der kan blive tale om, at Luka Modric skal den modsatte vej retur til Tottenham som en del af prisen for Bale.

- Det er ikke sandt, at Modric er på vej væk. Han er en meget vigtig spiller for os, og han vil være her næste sæson.

Ifølge The Guardian har Tottenham allerede afvist et Real-bud på 100 mio. euro (745 mio. kr.). Real har så tilbudt at lade Fabio Coentrao og Angel di Maria indgå i handlen, men ifølge den engelske avis kræver London-klubben, at den unge angriber Alvaro Morata skal følge med oveni de 100 mio. euro, hvis handlen skal blive til noget.

På Bernabeu har man særdeles høje tanker om den 20-årige Morata, som man ser som det største spanske angrebstalent lige nu og en potentiel ny landsholds-9'er. Morata er tiltænkt en mere fremtrædende rolle i Real-truppen i denne sæson, og det var derfor, at man var villige til at sælge Gonzalo Higuain til Napoli, så det kommer til at gøre ondt, hvis Tottenham står fast på kravet.

Dagens Gossip