Reality-babe: Min barm gjorde mig handicappet

Reality-stjernen Heidi Montag,"The Hills", har fået taget sine brystimplantater ud på grund af for store smerter i ryggen. Nu råder hun andre til at tænke sig grundigt om, før de får foretaget kirurgiske indgreb.

- Min implantater gjorde mig handicappet de sidste par år. Jeg har ikke været i stand til at gøre mange ting, siger Montag og forklarer, at hun de sidste ni måneder ikke kunne ordne vasketøj, passe sine hunde eller gøre rent, skriver Female First. 

Montage er gået fra en F- til en C-skål og er glad for sin beslutning, da hun heller ikke var i stand til at dyrke motion til sidst, fordi hun hverken kunne løbe eller ro på grund af sine bryster.

The Hills-stjernen fik hele 10 kirurgiske indgreb foretaget på én dag i 2010, som blandt andet inkluderede brystimplantaterne og en næseoperation. Montag var blot 23 år gammel.

I dag vil den 27-årige stjerne ønske, at hun aldrig havde lagt sig under kniven. 

- Du kan aldrig gå tilbage til at være samme størrelse, som du var tidligere, efter du har valgt at få en operation, så det er noget, som man er nødt til at overveje grundigt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip