Reality-Gustav megatræt af nasserøve: Dropper nære venner

Gustav holder godt fast i sin succes på blandt andet TV3, men nu har han fået nok af nasserøve.

- Jeg har truffet et stort valg idag, og jeg har besluttet, at der er nogen mennesker i mit liv, som jeg bare bliver nød til at sige farvel til, skriver han på sin Facebook.-side.

Gustav, med det borgerlige navn Gustav Andersen Salinas, er aktiv i både realityprogrammer på TV3, men også på landets diskoteker, hvor han optræder sammen med 8Ball.

Men trods det travle liv, har han nu også haft tid til at gøre op med nasserøvene i sit liv.

- Meget vil jeg finde mig i, men jeg vil fandme ikke finde mig i, at folk kun er sammen med mig fordi jeg skal være deres dankort, eller fordi de vil have mit shine. Jeg har altid arbejdet hårdt for det som jeg har opnået og jeg begriber ikke at nogle mennesker vil nedværdige sig selv til, at være min håndtaske, hvis I forstår hvad jeg mener.

- Jeg må ærligt indrømme at jeg er blevet skuffet over nogle mennesker, som jeg troede var min rigtige og nærme og tætte venner, men hvor det bare viser sig, at de kun et sammen med mig, for at få noget ud af mig. Mit største problem er at jeg bare ser mig selv som Gusse og jeg tror altid på det bedste i alle mennesker. Men desværre viser det sig bare, at nogle mennesker kun er sammen med mig for at komme på den røde løber, eller i et eller andet fucking blad. Heldigvis er jeg blevet klogere nu og de assholes skal bare ud af mit liv NU!!, lyder det fra Gustav.

Dagens Gossip