Realitydeltager: Showet har ødelagt mine børn

Skrevet af admin

05/11/2013
Siger man ja til at udstille sit liv i reality-tv, kan det ikke alene få konsekvenser for en selv. Er man forælder, kan det også give børnene en forskruet opvækst.Det erkender Jon Gosselin, der medvirkede i showet "Jon and Kate plus 8", der fulgte et par med otte børn.Under et interview med Oprah Winfrey fortæller han, at tv-showet har givet hans børn problemer med at stole på andre mennesker og udvikle et moralsk kompas.- De har problemer med ønsker og behov, med opførsel og moral, og at skelne mellem rigtigt og forkert. Flere problemer end børn, der ikke er vokset op foran et kamera, siger reality-faren om sine nu 13-årige tvillinger og niårige sekslinger.Showet fulgte den usædvanlige familie fra 2007 til 2011, men Jon Gosselin selv forsvandt ud af serien i 2009, da han blev skilt fra børnenes mor.Siden har de to forældre på det nærmeste ligget i krig og har store problemer med at samarbejde om børneflokken.Far Gosselin har nu et helt almindeligt job som tjener, men ligesom ekskonen optræder han stadig løbende i tv i forskellige sammenhænge.Newspaq

Mest læste i dag

Siger man ja til at udstille sit liv i reality-tv, kan det ikke alene få konsekvenser for en selv. Er man forælder, kan det også give børnene en forskruet opvækst.

Det erkender Jon Gosselin, der medvirkede i showet "Jon and Kate plus 8", der fulgte et par med otte børn.

Under et interview med Oprah Winfrey fortæller han, at tv-showet har givet hans børn problemer med at stole på andre mennesker og udvikle et moralsk kompas.

- De har problemer med ønsker og behov, med opførsel og moral, og at skelne mellem rigtigt og forkert. Flere problemer end børn, der ikke er vokset op foran et kamera, siger reality-faren om sine nu 13-årige tvillinger og niårige sekslinger.

Showet fulgte den usædvanlige familie fra 2007 til 2011, men Jon Gosselin selv forsvandt ud af serien i 2009, da han blev skilt fra børnenes mor.

Siden har de to forældre på det nærmeste ligget i krig og har store problemer med at samarbejde om børneflokken.

Far Gosselin har nu et helt almindeligt job som tjener, men ligesom ekskonen optræder han stadig løbende i tv i forskellige sammenhænge.

Newspaq