Realitypar bekræfter: Vi skal have en baby

Rygterne om en lille, ny realitybaby mellem den amerikanske rapper Ice-T og tv-personligheden Coco Austin begyndte mandag at svirre, og mandag eftermiddag bekræftede Coco Austin så, at der er noget om snakken. Det skriver ABC News.

- Jeg er gravid! Ice og jeg er så spændte! Jeg annoncerede det fredag i vores nye talkshow, som bliver vist 3. august, skriver hun på det sociale medie Instagram.

- I showet vil jeg komme ind på alle detaljerne omkring at blive gravid, sex og hvor langt henne jeg er! Jeg var så overvældet, at jeg græd, tilføjer Coco Austin, hvis fulde navn er Nicole Natalie Austin.

Også ægtemanden Ice-T, med det borgerlige navn Tracy Marrow, var ude for at bekræfte nyheden. Det gjorde han på det sociale medie Twitter.

- Nyheden er ude. Ja, vi skal have en baby. Vi vil gerne sige tak til alle for den overvældende kærlighed, som I sender os. Vi værdsætter jer, skriver den garvede rapper.

Parret giftede sig i 2011 og har sammen realityshowet "Ice Loves Coco". Ice-T har i forvejen datteren LeTesha og sønnen Tracy Marrow Jr. fra tidligere forhold.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip