Realitystjerne stukket i halsen juleaften

Fissan, der er kendt fra Kanal 5’s ”Kongerne”-serie, blev en noget dramatisk juleaften. Fissan, hvis borgerlige navn er Jesper Schumann, kom ved 18-tiden ud i opgangen til sin lejlighed.

Her stødte han på en tyveknægt, der var bevæbnet med et koben, skriver eb.dk.

Jesper Schumann åbnede døren og så stod tyven der med et koben. Gerningsmanden slog ud efter Jesper Schumann og de kom i tumult. Tyven var ikke alene, men i selskab med to andre:

- Jeg fik holdt fat i ham, men så kom der en af de andre løbende. Jeg troede egentlig han ville slå mig, så jeg satte armen op for at parere. Men han ramte mig stadig lidt, fortæller Fissan til avisen.

Han opdagede ikke at han blev ramt af en kniv i halsen.

- Da han ramte mig på armen, så jeg at han tabte en kniv. Og så stoppede det hele ligesom, og så bemærkede jeg, at der var noget blod der løb fra min hals og ned ad min trøje, siger han til eb.dk.

Gerningsmændene flygtede fra stedet. Jesper Schumann alarmerede politiet og der blev sendt fire politibiler, en ambulance og en lægebil. Han blev kørt til skadestuen, hvor han var indlagt indtil cirka 23-tiden. Herefter tog Fissan hjem til sig selv.

Østjyllands Politi bekræfter over for avisen, at anmeldelsen indløb klokken 18.17. Tre mænd er efterlyst i sagen.
 

Dagens Gossip