Realitystjernes forlovelsesring solgt for millioner

Den fik hammerslag ved 620.000 dollars, cirka 3,4 millioner kroner, men kommer efter tillæg af salær til at stå den anonyme køber i knap 4,2 millioner kroner.

Størstedelen af beløbet ventes skænket til velgørenhed.

Ringen består af en rektangulær diamant på 16,21 karat med en 1,8-karats sten på hver side. Det kostbare symbol på forlovelsen blev dog ingen garanti for lykke i samlivet. Kardashian søgte skilsmisse efter blot 72 dages ægteskab.

I starten af juni var skilsmissen en realitet, kun 14 dage før realitystjernen fødte sit og rapperen Kanye Wests første barn, datteren North.

Kardashian har dog andet at tænke på end de mange penge, forlovelsesringen indbragte hendes eks. Hendes mor Kris Jenner var i går indirekte årsag til et trafikuheld, hvor en fotograf måtte indlægges.

Et kamerahold filmede Jenner til familiens realityserie og fotografen fulgte så tæt efter TV-folkene, at han kørte op bag i deres vogn og kom tilskade.

Mens en ambulance fra Los Angeles’ brandvæsen kørte manden på sygehuset, nød Kris Jenner efter sigende en kop kaffe på en lokal café.

Dagens Gossip