‘Rebellen fra Langeland’ bliver kimet ned af folk fra hele landet

Skrevet af Marie Milling

24/01/2016

Dagens topnyheder

Han blev hurtigt folkeeje, da dokumentaren blev vist på DR.

Ole Sørensen, som medvirkede i TV-programmet ‘Rebellen fra Langeland’ er blevet et kendt ansigt, og danskerne hylder den jordnære person, han er.

Han arbejder efter et motto om ASF - almindelig sund fornuft, og det har vakt begejstring mange steder.

Udover at Ole Sørensen er blevet kendt for sin menneskelige tilgang til folk på værestedet Hjørnet, så har det også affødt en anden slags opmærksomhed.

Læs også: Ung mand fra Roskilde handlede hurtigt - og reddede situation fra at ende i livstruende katastrofe

Fyens.dk skriver, at Sørensen er begyndt at modtage opkald fra en masse mennesker rundt omkring i Danmark, der har tillid til, at han er den rette til at hjælpe dem.

- Jeg er ude hos de marginaliserede, de udstødte, men jeg er et lykkeligt arbejdsmenneske, fordi jeg er ansat i en kommune, hvor min direktør og kommunalbestyrelse bakker mig op i min utraditionelle måde at gøre tingene på, siger han til avisen.

Han modtager dagligt omkring 45 til 50 opkald fra folk, som vil spørge ham om noget.

Ole Sørensen er også blevet tilbudt at komme ud og holde foredrag, men selvom han er glad for at have fået muligheden, så siger han ikke ja hver gang.

‘Rebellen’ mener nemlig at det er vigtigt, at de forskellige steder får skabt deres egen måder at gøre tingene på, frem for at han kommer og fortæller om fremgangsmåden på Langeland. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: