Rebelsk dansk tv-darling leger sommer

Skrevet af admin

09/04/2015
Selvom kalenderen nærmer sig medio april sætter nattefrosten og vestenvinden fortsat sit kølige præg på det danske forår.Det holdt dog ikke skuespiller Mille Dinesen fra tv-serien "Rita" tilbage, da hun for nylig tog en tur på stranden med alt inklusive. Det demonstrerer Dinesen med et foto på det sociale billeddelingsmedie Instagram.På billedet, hvor himlen lyser blegt over havet, ses Mille Dinesens veninde og hendes børn, der godt pakket ind i trøjer og jakker sidder rundt om et sandslot, mens en enkelt vaffelis pakkes op.Men selv en hårdfør dansker må dog erkende, at det har sin pris at lege sommer i april. - Forleden, da vi legede, det var sommer, var belønningen snot og snot, skriver Mille Dinesen til billedet af veninden Marie Grundtvig Buss og hendes to børn.- Men hvad fanden, vi fik bygget et sandslot, fik sol på næsen og endorfiner, der baskede rundt i vore kroppe, fortsætter hun.Den 41-årige skuespiller har ikke selv børn. Men måske får hun også nok af dem på sit arbejde. Mille Dinesen kan nemlig for tiden atter opleves i rollen som den hårdt prøvede alenemor og folkeskolelærer Rita i serien af samme navn.Tredje sæson af "Rita" vises hver mandag på TV2.Se billedet af Mille Dinesens strandtur her: https://instagram.com/p/1OHmmvPk9o/?taken-by=milledinNewspaq

Dagens topnyheder

Selvom kalenderen nærmer sig medio april sætter nattefrosten og vestenvinden fortsat sit kølige præg på det danske forår.

Det holdt dog ikke skuespiller Mille Dinesen fra tv-serien "Rita" tilbage, da hun for nylig tog en tur på stranden med alt inklusive.

Det demonstrerer Dinesen med et foto på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

På billedet, hvor himlen lyser blegt over havet, ses Mille Dinesens veninde og hendes børn, der godt pakket ind i trøjer og jakker sidder rundt om et sandslot, mens en enkelt vaffelis pakkes op.

Men selv en hårdfør dansker må dog erkende, at det har sin pris at lege sommer i april.

- Forleden, da vi legede, det var sommer, var belønningen snot og snot, skriver Mille Dinesen til billedet af veninden Marie Grundtvig Buss og hendes to børn.

- Men hvad fanden, vi fik bygget et sandslot, fik sol på næsen og endorfiner, der baskede rundt i vore kroppe, fortsætter hun.

Den 41-årige skuespiller har ikke selv børn. Men måske får hun også nok af dem på sit arbejde.

Mille Dinesen kan nemlig for tiden atter opleves i rollen som den hårdt prøvede alenemor og folkeskolelærer Rita i serien af samme navn.

Tredje sæson af "Rita" vises hver mandag på TV2.

Se billedet af Mille Dinesens strandtur her: https://instagram.com/p/1OHmmvPk9o/?taken-by=milledin

Newspaq