Rebelsk sangerinde føler sig sund efter rehab

For to måneder siden pakkede den kontroversielle popstjerne Ke$ha sine ting og checkede ind på en afvænningsklinik for at komme en slem spiseforstyrrelse til livs.

Nu er den 27-årige sangerinde vendt tilbage til friheden og LA, og skal man tro hende selv, er det i en både gladere og sundere version.

Da hun forleden ankom til lufthavnen i LA, havde hun farvet sit hår som en regnbue og iført sig en sweatshirt med skriften "I'm a survivor".

Det skriver E! Online.

Og den unge provokatør tøvede ikke med at fortælle sine mere end 3,5 millioner fans på Twitter, at hun er vendt hjem med fornyet energi.

- Jeg er glad for at være tilbage. Føler mig sund og arbejdet på tonsvis af ny musik. Jeg kan ikke takke mine fans nok for al den kærlighed og støtte, I har givet mig, skriver hun ifølge E! Online og fortsætter:

- Livet er smukt. Jeg er så velsignet at have jer alle. 

Ke$ha, der slog igennem med debutsinglen "Tik Tok" i 2009, valgte at indlægge sig selv i 30 dage kort efter nytår i. Halvvejs gennem forløbet måtte hun dog sande, at en måned i behandling ikke var nok til at læge sårene.

I februar valgte hun derfor at forlænge sit 30-dages ophold og udsætte sin forårsturné for at fokusere på helbredet.  

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip