Red Bull tyrede syv kasser ind mod New York City

22/05/2016

Lørdagens store opgør i den bedste amerikanske fodboldliga mellem New York Red Bulls og New York City endte med et rekordstort nederlag til City.

Med hjemmebane, flere tidligere europæiske topspillere på holdet og en højere placering i ligaen havde holdet, der er tilknyttet Manchester City, ellers de bedste forudsætninger for at vinde kampen.

Men New York City tabte 0-7. Kun én gang tidligere i Major League Soccers (MLS) historie er et opgør endt med de cifre.

City har ellers brugt masser af dollar på at forstærke truppen med veteranstjerner fra Europa som Frank Lampard, Andrea Pirlo og David Villa.

Især Pirlo og Villa, der sammen med Lampard er blandt de ti bedst lønnede spillere i MLS, faldt igennem foran hjemmepublikummet på Yankee Stadium.

- Kampen var i det store og hele en katastrofe, konstaterer Citys manager, den tidligere franske verdensstjerne Patrick Vieira.

Red Bull scorede kampens første mål efter bare tre minutter, og kort før afslutningen på første halvleg øgede den engelske veteran Bradley Wright-Phillips med to mål føringen til 3-0.

Sidst MLS oplevede så stor en sejr var i 2001, da Chicago Fire slog Kansas City Wizards 7-0. Derudover har kun Los Angeles Galaxy tidligere scoret syv mål flere end modstanderen med en sejr på 8-1 i 1998 mod Dallas Burns.