Reddede kidnappet kvinde, fordi teenagere tjekkede hende ud

En vigtig lektie må være: Når nogen mimer ”hjælp mig” fra en anden bil, er det en god ide at ringe til politiet.

Aaron Arias og Jamal Harris kørte ad motorvej 175 i Texas, da de så en attraktiv kvinde i en anden bil. Til deres overraskelse mimede hun ordene ”hjælp mig”.

De indså dog, at der var noget galt. Aaron og Jamal ringede til alarmcentralen og blev i telefonen, mens de fulgte bilen flere kilometer indtil politiet ankom.

Læs også: 23-årig mand kvalte og voldtog Anja i narkorus

Aaron Arias, den 19- årige der ringede til alarmcentralen, beskriver episoden sådan her til medarbejderen på alarmcentralen:

- Ja jeg er på motorvejen. Jeg er vidne til et røveri. Ikke et røveri, en kidnapnin. Der er mig og en anden fyr. Vi tjekkede en pige ud, som sad bag i en bil, fordi vi synes hun så godt ud. Hun var på en måde attraktiv, og pludselig vendte fyren sig om og kiggede på os. Vi kigger om på bagsædet, og den blonde kvinde siger ”hjælp mig”. Det vil sige hun mimede det. Så jeg går ud fra det er en kidnapning.

Da politiet fik stoppet bilen, arresterede de Charles Atkins Lewis, som angiveligt kidnappede den uidentificerede kvinde, og han blev sigtet for grov kidnapning.

Læs også: Mand voldtog hiv-smittet kvinde

Så et stort skulderklap til Aaron og Jamal. At være en almindelig teenage-dreng kan redde dagen for andre.

Se videoen nedenunder...

Dagens Gossip