Reddet af hund: Pige jagtet af mystisk mand i Svendborg

En mystisk mand jagtede onsdag aften en 13-årig pige i Svendborg, da hun ikke ville tale med ham. Manden forsvandt dog, da pigens hund standsede op og gøede af ham.

Den 13-årige sad klokken 19.45 på en gynge på Søgårdsvej ved Søgårdsvænget i Svendborg, mens hendes hund løb og legede. Pludselig dukkede manden op og begyndte at spørge til hende. Han var blandt andet interesseret i pigens alder, navn og hvor hun boede.

Pigen blev bange for den mystiske mand og svarede ham ikke. I stedet løb hun væk fra manden, men han satte efter hende, og først da pigens hund standsede op og gøede af manden, forsvandt han fra stedet. Inden da havde pigen bemærket, at han løb med den ene hånd på ryggen, som om han gemte noget for hende.

Følg dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Vicepolitiinspektør Klaus Arboe fra politiet i Svendborg oplyser, at pigen har beskrevet manden som 175 til 180 centimeter høj og tynd af bygning. Han talte dansk uden accent, havde en mørk skægstreg fra det ene øre rundt om hagen til det andet øre og var iført en lys gul jakke ned til livet og en mørk kasket.

Manden var kørende i en lille mørk blå/sort bil med antenne ovenpå ved forruden. I antennen var bundet en lille hvid snor.

Fyns Politi er meget interesserede i at høre fra eventuelle vidner eller borgere, der kender noget til bilen. Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114. 

Dagens Gossip