Redningsmandskab haster ud til brand: Lille dreng var alene hjemme

Skrevet af Nicolai Haugsted

26/04/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Kraftig røg i en lejlighed fik redningsmandskabet til at rykke ud.

Dagens topnyheder

Torsdag eftermiddag blev en dramatisk hændelse i en lejlighed på Ellehøjvej i Lyngby afværget takket være hurtig handling fra redningsmandskabet og en opmærksom far til en lille dreng.

den omtalte dreng, som var alene hjemme, forårsagede ufrivilligt en kraftig røgudvikling, mens han forsøgte at lave mad.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Flere udrykningskøretøjer, en ambulance og en lægebil ankom hurtigt til stedet, efter at drengens far kontaktede nødtjenesten.

Det var drengen selv, der først bemærkede, at noget var galt, da madosen blev for voldsom. Bekymret og usikker ringede han til sin far for hjælp.

"Den lille dreng har været alene hjemme og forsøgt at lave mad. Men da han ser madosen, bliver han bekymret og ringer til sin far, som ringer 112 og forklarer, at sønnen er alene hjemme", udtalte David Eggert, vagtchef hos Nordsjællands Politi.

Vejen blev spærret af, mens redningsaktionen fandt sted, men takket være det effektive samarbejde mellem drengen, hans far og redningstjenesterne, blev situationen hurtigt håndteret.

Redningsmandskabet kunne tilse drengen på stedet og sikre, at han var uskadt efter hændelsen.

Heldigvis var der ingen fare på færde for drengen, som blev mødt med omsorg og professionel støtte fra redningsmandskabet, der tog sig af ham, indtil situationen var helt under kontrol.

Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk