Reem begejstrede alle i X Factor - Jacob blev sendt ud

Aftenens afsnit af X Factor bød både på tåkrummende øjeblikke og helt vidunderlige optrædener, der blæste alle omkuld. 

I sidste ende skulle ni deltagere skæres ned til otte, og Blachmans to deltagere Jacob Bering og Sarah Glerup blev sendt i farezonen af seerne.

Blachman valgte efter en længere monolog at sende Jacob Bering hjem.

Sæsonens første liveshow blev skudt i gang af Remees gruppe Embrace, som fik stor ros af de tre dommere. Blachman mente sågar, at deres optræden var den bedste åbning af et liveshow i programmets historie.

Den shortsklædte deltager Jacob Berings to minutter på scenen stod i skarp kontrast til den sikre præstation af den sjælfulde duo.

Han fortalte straks efter at have sunget hittet Hotline Bling af Drake, at han lavede ‘en kæmpe fejl’, og dommerne erkendte da også, at det ikke var hans aften.

Læs også: Torben og Frank rørte dommerne i X Factor: Sådan mødte vi hinanden

Alex leverede et sikkert show med sangen Somebody to Love Me, og Clifforth og Hein var iført demin fra top til tå og fik masser af ros fra dommerne.

- Jeg synes, I virkede utroligt sikre. Skide godt gået, lød det fra Mette.

Sarah Glerup optrådte med sangen Strict Machine, og Mette kaldte hendes optræden ‘forførende’, mens Blachman sagde: ‘Det er så cool at være handicappet. Sådan er det'. Men seerne var altså ikke lige så positive som dommerne.

Den unge Mads Christian optrådte med et populært Bruno Mars-nummer og fik en hård medfart af Remee og Blachman, som var godt og grundigt skeptiske.

Gruppen The Competition gjorde sig dels bemærket ved, at den ene halvdel af duoen optrådte i bar mave og blazer, og dels ved at have selskab på scenen af halvnøgne kvinder i badedragter.

Aftenens klimaks opstod med Mettes deltager Reem, som modtog en stående klapsalve af publikum efter sin fortolkning af Rihannas hit Stay. Hendes optræden fik Blachman til at erklære, at han var ‘på røven over det’, og Remee var mindst lige så begejstret.

Imens svømmede Twitter over med kommentarer om, at hun er en sikker vinder. 

Læs også: Andrew blæste taget af salen i X Factor: 'Det var en FED oplevelse'

 

 

 

Hvem gjorde det bedst i aften, og røg den rigtige ud? Deltag i debatten på Facebook.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip