Reese Witherspoons stedmor ude med riven

Anholdelsen for gadeuorden, der fornylig kostede Reese Witherspoon en bøde, er et symptom på noget langt værre, hævder skuespillerindens stedmor Tricianne Taylor. Hun udstiller den 37-årige mor til tre som fordrukken.

Taylor betror sladderbibelen National Enquirer, at Witherspoon har problemer med alkohol og påpeger, at hendes sammenstød med politiet i Atlanta blot beviser denne påstand.

»Walk the Line«-stjernen endte bag tremmer sammen med sin mand Jim Toth, da han blev vinket ind til siden på mistanke om spirituskørsel.
Witherspoon var passager i bilen og fik besked på at blive siddende, men nægtede og situationen udartede. Skuespillerinden råbte op om sine rettigheder og protesterede højlydt, da hendes mand blev anholdt med det resultat, at betjenten fandt et sæt håndjern mere frem.

Witherspoon har flere gange beklaget sin opførsel og modtog i sidste uge en bøde på på 213 dollars, men ifølge hendes stedmor er der mere i sagen. »Reese er slet ikke den søde, uskyldige pige, hendes fans tror, hun er«, siger Taylor og fortsætter: »Baseret på hendes opførsel på politiets video fra anholdelsen er jeg overbevist om, at hun har et alvorligt alkoholproblem. Hun har brug for professionel hjælp«, lyder det.

Siden episoden i Atlanta den 19. april har Hollywood summet af rygter om skuespillerindens drikkevaner og flere iagttagere hæfter sig ved, at der er blevet langt mellem hendes filmhits.

Witherspoon har så vidt vides aldrig mødt Tricianne Taylor. Hun giftede sig sidste år med skuespillerindens far John, selv om han kun var separeret fra hendes mor Betty - som prompte rejste en sag om bigami.

Dagens Gossip