Regin og Nielsen brillerede i danskeropgør

Det første NHL-opgør med tre danske spillere på isen fandt sted natten til onsdag i Nassau Coliseum på Long Island og blev en mindeværdig forestilling.

I hvert fald for de to New York Islanders-spillere, Peter Regin og Frans Nielsen. I hjemmeholdets komfortable 6-1 sejr (2-0, 3-1, 1-0) over Phoenix Coyotes kom Peter Regin for første gang på tavlen for sin nye klub med 1-0 scoring efter 1.49 minutter og en assist til 3-0 målet i anden periode.

Frans Nielsen viste sin klasse med tre assists og kåringen til kampens 2nd Star efter sin kædekammerat Josh Bailey (et mål og to assists). Mikkel Bødker fik sit første sæsonpoint med assisten til Phoenix Coyotes’ eneste mål i anden periode. Som et kuriosum kan nævnes, at Frans Nielsen og Mikkel Bødker røg i et mindre slagsmål i tredje periode. Begge blev idømt to minutter for henholdsvis slashing og roughing.

Vancouver Canucks med Jannik Hansen slog New Jersey Devils 3-2 i overtid efter at have været bagud 0-2. På den danske pointliste rykkede Frans Nielsen op på siden af Lars Eller, Montreal Canadiens, med fem point. Lars Eller har tre mål og to assists i to kampe og Frans Nielsen et mål og fire assists i tre kampe.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip