Region Syd er fåmælt om møde med hollandsk Bios-ledelse

Der har lørdag aften været et møde mellem den hollandske ledelse af ambulanceselskabet Bios og Region Syddanmark.

Bios skal efter planen overtage ambulancedriften i regionen på tirsdag den 1. september, men efter det er kommet frem, at vagtplanen stadig er meget hullet, er der stadig mange spekulationer omkring, hvorvidt Bios når at få vagtplanen på plads inden opstart.

Regionsrådsformand Stephanie Lohse (V) bekræfter mødet og de hollandske direktørers tilstedeværelse, men siger at der ikke blev snakket om noget, der ikke allerede er kendt.

- Der blev drøftet, hvad der skal til for at genoprette tilliden, hvad er det er for et klima, der skal være gældende for at have et godt samarbejde, og hvad der skal til, for at vi kan føle os tilfredse med det, siger hun.

Direktøren for Sundhed i Region Syddanmark, Per Busk, sad med ved mødebordet.

- Der var tale om ren opfølgning på det forløb, vi har haft med dem over de sidste to dage, siger han og fortsætter:

- Vi fik snakket om, hvordan vi sikrer, at vi får tacklet de problemstillinger, der er, så det var et fornuftigt og konstruktivt møde.

Medlemmer i regionsrådet fra SF og Enhedslisten har begge udtalt, at de stadig tvivler på, at Bios kommer til at køre på tirsdag på grund af for store huller i vagtplanen.

Men efter at Region Syddanmark fredag meddelte, at de stadig har en kontrakt med Bios, er planen fortsat, at der skal køre Bios-ambulancer i Sydjylland og på Fyn fra på tirsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip