Region Syddanmark ansætter ny it-direktør

Det er en mand, der kender regionen, der nu sætter sig i it-direktørstolen. 40-årige Søren Lindgaard kommer fra en stilling som direktør for TDC’s IT Delivery, men han arbejdede det meste af 2012 som midlertidig leder i Region Syddanmarks it-udviklingsafdeling.

- Søren Lindgaard har været med til at definere og beskrive vores it-stab, og derfor har han et indgående kendskab til den måde, som vi gerne vil arbejde på. Det gør ham til et oplagt valg, og derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at han sammen med resten af it-staben vil kunne løse opgaven til stor tilfredshed for vores sygehuse, institutioner og funktioner i regionshuset, siger regionsdirektør Mikkel Hemmingsen.

Søren Lindgaard kommer til at stå i spidsen for Regional IT, der er én af de overordnede to it-afdelinger i Region Syddanmark. Hvor afdelingen Sundheds-IT har ansvaret for at udvikle og implementere it-løsninger, så skal afdelingen Regional IT efterfølgende servicere og drive løsningerne.

Søren Lindgaard starter sit nye arbejde den 1. marts. Han overtager jobbet fra den nuværende it-direktør Jan Topp Rasmussen, der forlader Region Syddanmark for at blive it-direktør i Skat.

Stor erfaring fra TDC
Søren Lindgaard har igennem sin karriere i flere omgange arbejdet for TDC koncernen, derudover har han været leder af virksomheder som eksempelvis B&O og Dansk Supermarked. Han er overbevist om, at han og resten af it-staben kan løfte opgaven til alles tilfredsstillelse.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde i afdelingen i 2012, og jeg har ikke været i tvivl om, at jeg gerne ville tilbage. Vi står i afdelingen med et kæmpe ansvar, som vi skal leve op til, og det er jeg ikke i tvivl om, at vi kan honorere, siger Søren Lindgaard.

Søren Lindgaard kommer til at stå i spidsen for en afdeling, der servicerer regionens fem sygehusenheder; Sygehus Sønderjylland, Sydvestjysk Sygehus, Sygehus Lillebælt, Odense Universitetshospital, Psykiatrien i Region Syddanmark samt en lang række sociale institutioner.

Hertil kommer Regional Udvikling, medarbejderne i regionshuset i Vejle og medarbejdere på andre matrikler.

Den nye it-direktør kommer ligesom resten af stabsdirektørerne til at referere direkte til regionsdirektøren.

Fakta om Søren Lindgaard:
Søren Lindgaard er gift med Britta, og de har to drenge, Niels-Emil og Laurits. Han er bosat i Viborg. Fritiden bruger Søren Lindgaard på at løbe, vandre og spille golf.

Uddannelse:
2006-2007 Executive MBA på CBS
1997-1999 HD (Organisation og ledelse) på HHÅ
1992-1995 HA (datalogi) på HHÅ

Erhvervserfaring:
2012-2013 – Vice president for IT Delivery hos TDC
2012 - Interrimleder i Region Syddanmarks It-afdeling
2009-2011 – Produktdirector (Audio/Video forretningen) hos B&O
2007-2009 – Vice president for IT Relation management Erhverv hos TDC
2006-2007 - Projectdirector hos TDC
2005-2006 – Produktdirektør hos Talkline GmbH og Co KG

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip