Regnen driller: Williams ryger ud

Den ældre Williams-søster, Venus, blev natten til torsdag sendt hjem fra US Open efter et nederlag i anden runde, mens lillesøster Serena var blandt de mange spillere, der fik deres kampe udskudt på grund af regn på grand slam-turneringens tredje dag.

Omkring fire timer af programmet blev skyllet væk af regnen, og det fik arrangørerne til at lave om på planlægningen, så den forsvarende mester, Andy Murray, endelig kunne komme i gang med sit titelforsvar tidligt torsdag morgen dansk tid.

33-årige Venus Williams, der vandt US Open i 2000 og 2001, blev for tredje år i streg sendt ud i turneringens anden runde.

Denne gang skulle hun ud i en kamp på mere end tre timer, før kinesiske Zheng Jie afsluttede kampen til sin fordel i et tiebreak. Kampen endte 6-3, 2-6, 7-6 i kinesisk favør.

Zhengs landsmand Li Na nåede at vinde sin kamp mod svenske Sofia Arvidsson 6-2, 6-2, inden regnen for alvor satte ind.

Kun fem kampe nåede at blive spillet færdig, før spillere og publikum måtte søge ly for uvejret. Spillerne kom for en kort bemærkning tilbage på banen, men måtte igen gå tilbage til omklædningsrummene. I alt blev 28 kampe aflyst.

På herresiden stod det klart, da regnen endelig forduftede, at to tidligere US Open-mestre tørner sammen i anden runde.

2009-vinderen, argentinske Juan Martin del Potro, slog i første runde Guillermo Garcia-Lopez fra Spanien 6-3, 6-7, 6-4, 7-6, mens australske Lleyton Hewitt, der vandt i 2001, besejrede den amerikanske kvalifikationsspiller Brian Baker 6-3, 4-6, 6-3, 6-4.

Det var meningen, at verdensetteren Serena Williams skulle have spillet mod Galina Voskoboeva, men kampen var en af de mange udskudte.

Samtidig er mændenes første runde, der i forvejen er strakt ud over tre dage, endnu ikke afsluttet.

US Open-arrangørerne har annonceret et stor renoveringsplan for Flushing Meadow-anlægget - heriblandt et tag til verdens største tennisstadium, Arthur Ashe. Det står dog tidligst færdigt i 2016.

/ritzau/Reuters

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip