Regnvejrsnedtur for skadet Krohn-Dehli i Spanien

22/10/2013

Det begynder at snerpe til for Michael Krohn-Dehli og Celta Vigo i den spanske Primera Division.

Holdet tabte mandag 0-1 på hjemmebane til Levante, og dermed er det kun blevet til ét point i de seneste seks ligakampe.

Det var ellers tæt på at ende uafgjort, men få minutter før tid samlede Pape Diop en tilfældig bold op og afgjorde kampen til gæsternes fordel.

Opgøret udartede sig til lidt af en vandkamp, fordi regnen væltede ned i samtlige 90 minutter.

Det betød blandt andet, at strømmen til lysanlægget gik, og derfor blev pausen mellem første og anden halvleg længere end beregnet.

Michael Krohn-Dehli nåede at markere sig med et par langskud, inden han blev skiftet ud i pausen med en skade.

Celta Vigo ligger næstsidst i tabellen med seks point for ni kampe, dog kun med et enkelt point op til nedrykningsstregen.