Rejsebureau: Norge er ikke et dyrt land

Norsk Rejsebureau hilser sommeren velkommen med nyt katalog, som over 44 sider på tryk og i pdf-format fortæller om de rige ferieoplevelser, Norge har at byde på. Norsk Rejsebureau har sendt danskere på ferie i Norge gennem mere end 100 år, så der er erfaring og viden bag hver eneste solgt rejse.

Bliv ven med Dagens Ferie på Facebook - Klik her

To nyheder fremhæves i sommerkataloget: Kør-selv-tur i verdens smukkeste ørige, Lofoten - og ophold på historiske og smukt beliggende hoteller, som hver især er mere end 100 år gamle.

Norsk Rejsebureau er en uafhængig rejsearrangør, som samarbejder med udvalgte transportører, hoteller og hyttebyer. Derfor kan ferien komponeres individuelt med et omfattende udvalg af rejsetyper, destinationer, overnatningsmuligheder og forplejning.

Læs også: Sådan overlever du (forhåbentlig) et flystyrt

Marketingchef Christian Walker Willumsen hos Norsk Rejsebureau siger, at Norge i enestående grad gør det muligt for danskerne at vælge præcis den ferieform, der passer til familie eller vennegruppen, temperamentet, interesserne og budgettet:

- Vi taler byferie, vandreferie, kulturferie, hotelferie, hytteferie, kør-selv-ferie, ferie til søs og masser af muligheder for at kombinere det hele og for at give både voksne og børn en ferie med indhold og dejlige oplevelser. Naturen er den samlende faktor, for Norge med de dybe fjorde og træklædte fjelde er et umådelig smukt land, nok et af de smukkeste i verden.

- Alle medarbejder hos os elsker Norge og har rejst i det meste af landet af lyst og for at blive fortrolige med de steder, vi sender danskerne på ferie. Vi sælger ikke pakke-rejser, vi håndbygger ferieoplevelser for vore kunder, siger han.

Læs også: Star Tours Dreamliner får fast direkte afgang til Phuket

Norge har ry for at være et dyrt land at feriere i, men det er en myte, som Norsk Rejsebureau gerne vil punktere:

- For økonomiens skyld er bestemt ikke nødvendigt at tage rugbrød og mælk med hjemmefra, og det ville være synd og skam at gøre det, for det norske køkken arbejder med friske råvarer fra naturen i både traditionelle og nye sammenhænge. Der er en høj bevidsthed om, at gæsterne fra Danmark forventer høj kvalitet og fornuftige priser, siger Christian Walker Willumsen.

Dagens Gossip