Rejsebureau skifter navn til Vingtours eller Vind Tours

En ventende fogedretssag og negativ medieomtale har formentlig gjort indtryk på ledelsen i det omdiskuterede rejsebureau Ving Tours. I weekenden blev selskabets hjemmeside midlertidigt lukket ned, og nu har virksomheden officielt skiftet navn fra Ving Tours ApS til V. T. Holding ApS. Det skriver check-in.dk.

Det er dog en anelse uklart, hvad rejsebureauet kommer til at kalde sig i daglig tale. Binavnet Ving Tours har selskabet ændret til den sammenskrevne Vingtours, men navnet Vind Tours er også blevet registreret hos Erhvervsstyrelsen, lige som domænet vindtours.dk er blevet registreret hos DK Hostmaster.

Dette tyder på, at rejsebureauet er klart til at ændre navn til Vind Tours, hvis man tager fogedretssagen som Spies har anlagt for misbrug af deres navn og slogan.  

Ving Tours dukkede op for få uger siden. På bureauets hjemmeside blev der henvist til en stribe flyselskaber og FDM Travel, lige som skuespilleren Robert Hansen i utallige reklamer på busser, reklamesøjler og i medier annoncerer for selskabet. Problemet er bare, at hverken FDM eller flyselskaberne kender til Ving Tours, og annoncerne bliver ikke betalt.

Dagens Gossip