Rejseselskab lancerer fly fra Bornholm til Rhodos og Bulgarien

Til sommer bliver det endnu sjovere at være rejselysten bornholmer. Her øger Spies nemlig antallet af rejsemål, som kan nås direkte fra Bornholms Lufthavn.

I sommeren 2013 tilbød Spies rejser til fire populære rejsemål ved Middelhavets kyster, men i år udvider Spies altså antallet til seks, når årets nyheder Rhodos og Varna i Bulgarien bliver introduceret med direkte charter fra Bornholm.

Dermed øger Spies antallet af rejser med 500 i forhold til sommeren 2013 til hele 1.660 solrejser i sommeren 2014. I 2012 rejste 750 personer fra Bornholm med Danmarks største rejsearrangør.

- En af årsagerne til vores succes er et bredt udvalg af rejsemål. Ud over årets nyheder Rhodos og Varna tilbyder vi også til sommer Kreta, Kos, Antalya/Alanya og evigt populære Mallorca. Til de to sidste rejsemål flyver vi både i foråret og sidst på sommeren, siger produktchef Carlos Cebrian fra Spies.

På alle afgange benytter Spies selskabets eget danske flyselskab med danske besætninger, Thomas Cook Airlines Scandinavia. Der flyves fortrinsvis med Airbus A321 med plads til 211 passagerer.

- Vi har regnet lidt på, hvad bornholmerne kan spare ved at flyve fra Bornholm i stedet for fra f.eks. København. Den 15. maj kan vi tilbyde en rejse for to personer fra Bornholms Lufthavn til det 4-stjernede Side Resort i Tyrkiet for i alt 3.549 kr. De samme rejser koster i alt 4.249 fra København. Dertil kommer så udgiften til færge, Øresundsbroen, parkering og eventuelt hotel – en udgift på mindst 1.500 kr., slutter Carlos Cebrian.

Dagens Gossip