Rejseselskab til kamp mod tyveknægte

Det er budskabet i et nyt tiltag fra Apollo Rejser, som i et samarbejde med Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden vil minde sine kunder om at tilmelde sig nabohjælpsordningen. Målet er at nedbringe antallet af indbrud i feriedanskernes hjem.

»Vi gør konkret det, at vi spreder budskabet om nabohjælp. Vi udsender information om ordningen i vores nyhedsbreve, på Facebook og på vores hjemmeside,« fortæller kommunikationschef Rikke Koks Andreassen fra Apollo Rejser.

»Jeg tror egentlig ikke, at det er noget, vi som rejsesælgere får noget ud af, men vi gør det som en håndsrækning til vores kunder, så de kan komme hjem til den lejlighed eller det hus, de forlod,« siger hun.

Danmark indtager en kedelig førsteplads i EU, når det kommer til indbrud. Sidste år blev der anmeldt mere en 43.000 indbrud i danske boliger. Det er en stigning på små 50 procent siden 2005, og derfor hilser lederen af projekt Nabohjælp hos Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden, Lone Harlev, rejseselskabet velkommen i samarbejdet.

»Det er desværre sæson for indbrud i de danske hjem, og vi er derfor rigtig glade for, at en aktør fra rejsebranchen vil være med til at udbrede kendskabet til Nabohjælp. Ordningen kan være med til at forhindre helt op til hvert fjerde indbrud i danske boliger,« siger hun.

Sidste år lancerede nabohjælpsordningen en app til smartphones, som gør det let at tage nabohjælpen med på ferie.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip