Rekord: DBA har rundet 1 million aktive annoncer

Danmarks største handelsplads på nettet, DBA kunne i går glæde sig over, at der var en million varer at vælge imellem på sitet - et tal der har skabt stor glæde i virksomheden:

- Vi har fulgt aktiviteten på sitet tæt, og har set en kontinuerlig stigning i antallet af både købere og sælgere inden for samtlige kategorier. Ifølge statistikken skulle vi dog først passere en million aktive annoncer i starten af 2013. Så det er en glædelig overraskelse, fortæller Senior Communications Manager hos DBA og eBay Danmark, Simon Karsø.

Smart at købe brugt

I gennemsnit har DBA målt en stigning på omkring 35 % i antallet af ting sat til salg på hele sitet inden for det sidste år. De største stigninger lige nu finder man i kategorierne ”børnetøj”, ”kvindetøj” ” ting til boligen” og endelig ”iPhones”. Her er stigningerne på mellem 50 og 80 %.

- Jeg tror først og fremmest, den store stigning i antallet af annoncer skal ses som en tilkendegivelse af, at det er blevet trendy at sælge de brugte ting på internettet. Rigtig mange har fundet ud af, at det er nemt og gratis, når man f.eks. vil sælge den brugte mobil eller designer-taske, slutter Simon Karsø.

DBA har over 1,2 millioner brugere og en markedsandel på cirka 50 %.

 

Dagens Gossip