Rekord-Messi: Nu vil jeg vinde en titel med Argentina

Superstjernen Lionel Messi blev natten til onsdag historiens mest scorende spiller på det argentinske fodboldlandshold, da han var med til at spille Argentina i finalen ved Copa America.

Messi scorede for 55. gang i nationaltrøjen i 4-0-sejren over værterne fra USA. Dermed er han nu bedre end Gabriel Batistuta med 54 mål.

- Jeg er glad for, at jeg har slået Batistutas rekord, og jeg vil gerne takke mine holdkammerater. Det er også deres fortjeneste, siger Lionel Messi ifølge Reuters

Barcelona-angriberen, der fylder 29 år på fredag, bragte Argentina foran med 2-0 mod USA på et frispark, efter at Ezequiel Lavezzi havde gjort det til 1-0. Efter pausen slog Gonzalo Higuain sejren fast med yderligere to scoringer.

På søndag kan Argentina vinde landets første store trofæ siden Copa America i 1993, når enten Colombia eller Chile venter i finalen.

Mens Lionel Messi har vundet mange titler på klubplan med FC Barcelona, så er det på landsholdsplan blot blevet til olympisk guld i 2008 i Beijing med det argentinske U23-landshold.

- Vi håber og ønsker virkeligt, at vi omsider kan opnå det.

- Det fortjener vi efter alt det gode arbejde, vi har lavet gennem årene, siger Lionel Messi ifølge ESPN.

For to år siden nåede Argentina helt frem til finalen ved VM i Brasilien, hvor holdet måtte se sig slået af Tyskland.

Semifinalen mellem Colombia og Chile spilles natten til torsdag.

/ritzau/

Dagens Gossip