Rekord-Mourinho: Sejren var det vigtigste

Søndag vandt Chelsea 3-1 over Manchester United i Premier League og holdt dermed kontakt med topholdene.

Det var samtidig 100. gang, at Chelseas Jose Mourinho fik tre point i en kamp som manager i den bedste engelske række. For at nå den milepæl har portugiseren kun brugt 142 forsøg, hvilket er rekord.

Sejren i sig selv var dog langt vigtigere for hovedpersonen.

- Selvfølgelig er 100 Premier League-sejre endnu en fantastisk bedrift i min karriere, men det vigtigste var virkelig at vinde kampen.

- De tre point er vigtige, fordi de giver os et større hul til Liverpool og Manchester United, og vi er stadig i kontakt med Arsenal og Manchester City, siger Jose Mourinho ifølge Sky Sports.

Chelsea åbnede scoringen efter godt et kvarters spil, og det mener Jose Mourinho var afgørende.

- Det var en svær kamp, og det var hårdt for dem, at være nede med 2-0 ved pausen. De var stærkere end os i starten af kampen, og vi scorede vores første mål uden at være i kontrol, siger Jose Mourinho.

Angriberen Samuel Eto'o blev foretrukket i stedet for Fernando Torres, og det skulle vise sig at være en god idé. Camerouneren scorede nemlig alle Chelseas tre mål.

- Nogle af Samuels kvaliteter er omkring boksen, hvor Fernando er bedre til at udnytte sin fart, når der er plads. Jeg fornemmede, at United ville stå kompakt og presse os, og jeg behøvede derfor en spiller som Samuel, siger rekord-manageren.

Det blåblusede London-hold ligger nummer tre i Premier League med to point op til lokalrivalerne Arsenal på førstepladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip