Rekord-overskud i FC Nordsjælland

Det blev klart, da FC Nordsjælland onsdag præsenterede regnskabet for det forgangne år.

Med en omsætning på lige over 200 millioner kr. opnåede FCN i regnskabsåret 2012 et overskud på godt og vel 91 millioner kr. før skat (69 millioner kr. efter skat). Egenkapitalen runder dermed 82 millioner kr, fortæller FCN i en pressemeddelse.

- Det er et meget tilfredsstillende regnskab, der viser at vi er i gang med at konsolidere FC Nordsjælland som forretning med fremgang på alle kommercielle parametre.

- Det, der glæder mig mest er, at vores basale forretning og driften uden indregning af Champions League-pengene fortsat udvikler sig positivt. Det er der, vi har det store fokus også fremadrettet: Vi skal fortsat køre og udvikle en fornuftig forretning med positiv drift, siger Allan K. Pedersen.

Selskabet forventer også et positivt resultat for regnskabsåret 2013, og der er ikke lagt op til, at pengene skal smides ud på voldsomme investeringer i spillertruppen.

 - Vi vil fortsat udvikle selskabet i det rette tempo med fokus på, at konsolidere forretningen sportsligt og økonomisk. Et overskud som dette giver os nogle muligheder for at investere i tilskueroplevelsen, stadion-faciliteter, VIP-lounger og i netværksarbejdet, således at vi også i fremtiden kan tilbyde en bedre totaloplevelse og derved tiltrække flere tilskuere, flere og større partnere og derved et endnu bedre fundament for topfodbold i Nordsjælland, siger Allan K. Pedersen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip