Rekordgevinst: Dansker vinder 135 millioner

Fredag aften satte en dansk spiller en gigantisk rekord, da den heldige spiller vandt 135 millioner kroner i Eurojackpot.

Det er den suverænt største gevinst i danmarkshistorien. Det oplyser Danske Spil, der også fortæller, at det gevinstgivende spil er købt i Kiosken på Herlev Sygehus.

Spilleren havde købt et spil på fire rækker til 60 kroner, og investeringen kaster altså mere end 135 millioner kroner af sig.

Den nybagte Eurojackpot-millionær skriver sig samtidig ind på en suveræn førsteplads over alle tiders største gevinster.

Den hidtidige rekord lød på 38,5 millioner kroner vundet af et københavnsk ægtepar i marts 2008. Den rekord er altså slået med næsten 100 millioner kroner. Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen.

Eurojackpot havde premiere i marts i år.

Både spillerne i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien og Danmark spiller ind til de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.

Førstepræmiepuljen er hver uge på minimum 63 millioner kroner.

En række koster 15 kroner og kan købes hos en af Danske Spils forhandlere eller på danskespil.dk. Overskuddet i Danmark går til velgørende formål via Tips- og Lottomidlerne.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip