Rekordregnskab fra Manchester United

Manchester United har netop annonceret et rekordregnskab, hvor det især er iøjefaldende, at den kommercielle omsætning er vokset med imponerende 29,7 procent til 152,5 millioner pund. Det svarer til godt 1,3 mia. kroner.

Det bringer den engelske mesterklub op på en rekordomsætning på hele 3,2 mia. kroner. Samtidig er gælden nedskrevet med 10,9 procent svarende til et nuværende niveau på 3,5 mia. kroner.

Manchester Uniteds pengekasse fik et boost, da man fra dette regnskab indregner den syvårige sponsoraftale med General Motors, som afløser AON som trøjesponsor fra sæsonen 2014/2015.

Manchester United-supporterne viste flere gange i sommer sin utilfredshed med bestyrelsen i klubben. Hovedsageligt rettet mod næstformanden Ed Woodward, som supporterne mente brugte for meget tid på nye sponsoraftaler frem for nye transferaftaler.

I et transfervindue, hvor supporterne havde store forventninger til nyindkøb til mesterklubben, fik United kun i sidste øjeblik hentet Everton-profilen Marouane Fellaini og unge Guillermo Varela fra Penarol.

Dagens Gossip