Rekordsalg af rejser

Vintervejret er over Danmark, og dermed er danskerne rejselyst øget - helt i overensstemmelse med sædvanen.

- Den store fremgang i salget af charterrejser startede allerede mellem jul og nytår, og halvvejs inde i januar ser det ud til rekordsalg i årets første måned, hvor vi normalt sælger næsten 25 procent af årets rejser, siger administrerende direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj.

Vintervejret medfører stor rejselyst, og det er ikke kun vinterens rejser, der er rift om. Det er i særdeleshed også forårets og sommerens rejser, der bliver revet væk lige nu. En anden årsag end vejret er, at der er store rabatter at hente for dem, der bestiller i god tid.

- I Bravo Tours har vi altid belønnet dem, der bestiller i god tid. I anledning af Bravo Tours’ 15-års fødselsdag har vi øget rabatterne til de hurtige, så lige nu giver vi helt op til 1.500 kroner i rabat på tusindvis af rejser, siger Peder Hornshøj.

Sommerens populæreste charterrejsemål ser ud til at blive de græske øer og Mallorca samt Bravo Tours’ nyhed fra 2013, Costa de Almería. Tyrkiet, Portugal, Bulgarien og dette års nyhed, Menorca, rykker også fint.

Dagens Gossip