Rekrutteringsbureau vil åbne dørene til Kina

Retention Group er et svensk selskab med ti år på bagen. Bureauet har specialiseret sig i at gå ind og etablere kontakten mellem den danske virksomhed og potentielle kinesiske ledere, mellemledere og specialister.

Medejer og country manager i Retention Sam Kondo Steffensen forklarer, at han oplever en stigende interesse fra danske virksomheder, der vil ind på det kinesiske marked.

»Vi kan tydeligt se, hvor markedet bevæger sig hen. Efterspørgslen er i salg og business development. Det er fordi, der er sket en vis modning - hvor man tidligere gik til Kina for produktionens skyld, så begynder man nu at se Kina som et marked, man kan sælge til. Der er sket et paradigmeskift,« siger han til Berlingske.

Retention går ind og både analyserer en kundes behov og finder de rigtige folk i Kina - hvad end det er kinesere eller andre nationaliteter. Dermed forsøger selskabet at oprette det link, der ifølge Sam Kondo Steffensen kan være svært for en virksomhed at skabe på egen hånd, når det vil gøre forretning på det fremadstormende kinesiske marked.

»Typisk er det udfordrende for virksomheder at finde de rigtige kompetencer og de rigtige mennesker, siger han og tilføjer:

»Tit har man jo den samme rekrutteringslogik med sig som man har fra andre markeder - men det kan jo godt være, den skal ændres til det kinesiske marked.«

Retention har ifølge Sam Kondo Steffensen allerede mange danske kunder. Baggrunden for at oprette et kontor i København er, at virksomheden gerne vil tættere på de danskere, der allerede er i kartoteket, samt for at udvide forretningen i Danmark.

Hovedkvarteret ligger lige på den anden side af sundet, i Malmø, hvor omtrent halvdelen af Retentions 15 medarbejdere sidder.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip