Religiøse Ruth stiller op for "Frit Lolland"

Ruth Evensen, kendt som kvinden bag den religiøse sekt Faderhuset, stiller op med en ny liste, når kommunalvalget rammer Danmark i november. Det drejer sig om hendes parti "Frit Lolland", som kæmper for lokalområderne på Lolland.

Det skriver Folketidende.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Ruth Evensen stiller selv op som spidskandidat for partiet den 19. november. Af de ti kandidater, der også stiller op for "Frit Lolland", er Ruths søn, Asbjørn Evensen, også at finde.  

- Vi er en liste, der står for frihed, for at få magten tilbage til folket og beslutningerne tilbage til kommunens lokalområder, fortæller Asbjørn Evensen til Folketidende.

I sin nye valgvideo lover Ruth Evensen nye boller på suppen, hvis man sætter kryds ved hende. 

- Jeg hedder Ruth Evensen, og jeg stiller op for "Frit Lolland" til kommunalvalget i november. Og det er din mulighed for at ændre mange års passivitet, siger Ruth Evensen i videoen og tilføjer:

- "Frit Lolland" er din garanti for, at vi vil være vagthund her i kommunen for dine rettigheder og for en positiv udvikling på Lolland - og ikke afvikling, som vi ser i øjeblikket. 

Ruth Evensen, som også står bag det landspolitiske parti "Frihedskæmerne", gjorde sig yderst bemærket, da hun og Faderhuset købte Ungdomshuset på Jagtvej 69 på Nørrebro i København, og senere i 2007 rev det ned med store protester til følge.

 

Dagens Gossip