Rema 1000-kunder redder fremmed kvindes jul

- Jeg går i min egen verden, skal bare have det overstået, da jeg hører en kær lille pige tale til sin mor. Sådan starter Peter Eugene Meyer sin fortælling om en indkøbstur i Rema 1000 i et opslag på Facebook.

Pigen er ifølge Peter Eugene Meyer bekymret for, at der ikke bliver råd til en gave til hendes lillebror, efter deres far er flyttet.

- Moderen tysser på hende gang på gang, da det virker pinligt på hende, at den lille pige udstiller deres privatliv og deres betrængte situation, skriver Peter Eugene Meyer, som kiggede sig omkring og så, at andre kunder lyttede med.

Pludselig tager en mand sig til lommen, henter et par glas kartofler og et glas rødkål og stiller det i kvindens indkøbsvogn. Derefter giver han hende en hundredkroneseddel, som han lige har fisket op af sin lomme.

- Jeg bliver helt paf, da jeg ser moderens taknemmelighed. Hun bliver rørt til tårer. Hvor var det flot af ham, skriver Peter Eugene Meyer.

Han finder selv en hundredkroneseddel frem og lægger en and i kvindens indkøbsvogn, giver hende pengene og ønsker god jul.

- Jeg skynder mig videre for at hun ikke skal føle, at jeg forventer noget retur. Da jeg kigger tilbage, står en ældre dame nu med en pengeseddel til hende og lægger et stykke legetøj i kvindens vogn. Prøv lige igen at fortælle mig, at verden er fuld af egoister, slutter Peter Eugene Meyer.

Siden Peter delte historien på Facebook den 19. december, er den blevet delt næsten 6.000 gange og har fået masser af kommentarer.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

ET VASKEÆGTE JULE EVENTYR. Bliver nød til at fortælle en oplevelse fra min indkøbs tur i Rema. Jeg går i min egen...

Opslået af Peter Eugene Meyer på 19. december 2015

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip