Rema 1000 vil lære børn om sund kost på madskole

Discountkæden Rema 1000 vil hjælpe endnu flere børn med at få sund mad på bordet gennem Madskolerne. Det sker i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og den almennyttige forening 4H.

Siden 2004 har Madskolerne arbejdet for at give børn og unge viden om kost og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde. Projektet har været en kæmpe succes, og det er vokset fra seks Madskoler det første år til 104 sidste år og 1600 deltagende børn.

Nu går discountkæden Rema 1000 aktivt ind i projektet som samarbejdspartner for at give endnu flere børn og unge mulighed for at lave sund mad, dyrke motion og lære om gode kostvaner.

- Madskolerne er et rigtig godt projekt, der er med til at grundlægge nogle gode og sunde vaner omkring kost og motion tidligt blandt børn og unge. Det er et fantastisk initiativ, der kan være med til at dæmme op for fedmeepidemien. Sunde holdninger til kost og motion er i vores ånd, og derfor har vi valgt at indgå i det her samarbejde, siger Anders Rene Jensen, indkøbsdirektør i Rema 1000.

Dagens Gossip