Remee afslører navnet på sin lille datter

Skrevet af admin

09/11/2015

Dagens topnyheder

Søndag den 8. november fyldte popsnedkeren og X Factor-dommeren Remee 41 år, og mandag reflekterede han over dagen og livet med sine tre piger: Datteren Emma, modelkæresten Mathilde Gøhler og parrets fælles nyfødte pige, som han på Instagram-opslaget afslører skal hedde Kenya.

- Venner, sjældent er min fødselsdag blevet husket af så mange dejlige mennesker, som jeg stort set aldrig ser. Et social media paradoks, som må kunne løses i fremtiden, funderer han til billedet af sin lille, storsmilende datter, der ligger på maven af ham.

- Jeg brugte dagen med Kenya, mens Emmanuella (Remees ældste datter, red.) passede Bom (parrets hund, red.) derhjemme, og min dejlige Mathilde var på arbejde efterfulgt af den hyggeligste middag.

- Denne balance alene er den bedste gave, jeg kunne forestille mig, og jeg er glad og taknemmelig. Tak for jeres uendelig mange hilsner og gode karma, skriver den populære popproducer om sin lille familie og sine mange fans.

Da Remee og Mathilde Gøhler annoncerede nyheden om den lykkelige familieforøgelse i magasinet Cover tilbage i april, afslørede X Factor-dommeren, at parrets lille kærlighedsbarn blev undfanget på en velgørenhedsrejse til netop det afrikanske land.

- Det var ikke planlagt, det skete helt mirakuløst under en rejse til Kenya. Når det er sagt, kunne vi ikke være mere lykkelige, lød det fra den dengang vordende far til modemagasinet.

- Vi blev meget glade. Vi havde det lidt på fornemmelsen, og da vi fik det bekræftet, var det som et lille mirakel, og vi er meget spændte, fortalte han i Cover-interviewet.

- Vi glæder os begge helt vildt og føler, at vi er blevet velsignet med den største gave i verden, tilføjede nu 23-årige Mathilde Gøhler til Cover.

Ifølge tal for Danmarks Statistik er der 12 piger i Danmark med navnet Kenya.

 

Kære venner, sjældent er min fødselsdag blevet husket af så mange dejlige mennesker som jeg stort set aldrig ser.. Et social media paradoks som må kunne løses i femtiden ..Jeg brugte dagen med Kenya, mens Emmanuella passede BOM derhjemme & min dejlige Mathilde var på arbejde, efterfulgt af den hyggeligste middag.. denne balance alene er den bedste gave jeg kunne forestille mig og jeg er glad og taknemmelig ❤️ TAK for jeres uendelig mange hilsner og gode karma

Et billede slået op af Remee S. Jackman (@remeejackman) den

8. Nov 2015 kl. 11:13 PST

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: